Použité suroviny receptu Kuřecí závitky s nádivkou z vinné klobásy:
4 řízky kuřecí prsa
| 300 g vinná klobása
| 1 červená paprika
| 50 g máslo
| 1-2 lžíce hladké mouky na zahuštění
| 2 lžíce sekané petrželky
| trochu pepř, sůl
Postup přípravy receptu Kuřecí závitky s nádivkou z vinné klobásy:
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a svrchu posypeme petrželkou.
Vinnou klobásu vymačkáme ze střívka a na stranu, kde je petrželka rovnoměrně rozetřeme. Papriku nakrájíme na nudličky, každý kuřecí plátek poklademe několika kousky a svineme. Závitky upevníme párátky nebo nití. Podlijeme vodou a pečeme při 190 C asi 30 min. Hotové závitky vyjmeme a výpek dle potřeby zahustíme či naředíme,povaříme.
Fotky receptu Kuřecí závitky s nádivkou z vinné klobásy:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!