Postup přípravy receptu Kuskus s rybou vařenou v páře:
Bílou část pórku nakrájíme nadrobno, osolíme a zpěníme na 1 lžíci oleje a na másle. Vsypeme kuskus, přidáme 1 lžíci oleje, sůl, zalejeme vroucí vodou se šafránem, promícháme a pod poklicí necháme nabobtnat. Kostky rybího filé pokapeme citronovou šťávou, opepříme, osolíme a dáme na pařák do čínského napařovacího hrnce (můžeme použít wok s mřížkou). Naplníme do třetiny vodou, přidáme citronovou kůru, všechno koření a část bylinek. Přivedeme k varu a pomalu vaříme doměkka. Zelenou část pórku nasekáme a se zbývajícími bylinkami, parmazánem a 2 lžícemi oleje rozmixujeme na krém. Přendáme do rendlíku, krátce prohřejeme, zjemníme smetanou a podle chuti osolíme a opepříme. Kostky uvařeného filé rozdělíme na talíře, zalejeme pórkovou omáčkou a podáváme s kuskusem.