Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kutap

fotka Kutap
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 75 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Kutap:

4 čtvrtkiloví pstruzi  | 80 g rýže  | 80 g másla  | 60 g rozinek  | 04, g mletého zázvoru  |  sůl,pepř

Postup přípravy receptu Kutap:

Pstruhy omyjeme, vyřízneme žábry a takto vniklým otvorem ryby opatrně vykucáme poté důkladně propláchneme a osolíme. Ryby naplíme nádivkou z vařené rýže ochucené máslem, rozinkami a zázvorem. Pstruhy stočíme do kolečka a vložíme ocasní ploutev rybě do otevřené tlamy. Pečeme je v troubě na plechu vymazaném máslem a posypaném strouhankou. Při podávání ozdobíme petrželkou


Fotky receptu Kutap:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kutap
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !