Postup přípravy receptu Kůzle (jehně) pečené s velikonoční hlavičkou:
Vepřové a uzené maso pokrájíme na drobné kostičky a na sádle ho orestujeme. Přidáme kostky MAGGI Bylinky Česnek a petržel.
Žloutky utřeme s máslem a solí, přidáme vymačkané nakrájené rohlíky předem namočené ve vývaru z MAGGI Zlatého zeleninového bujónu, nasekanou petrželku, nasekané spařené kopřivy, sůl, muškát a z bílků ušlehaný sníh.
U hrudí prořízneme kapsu, naplníme nádivkou a zašijeme. Zbytek nádivky dáme buď do zavařovací lahve a uvaříme v páře, nebo upečeme ve vhodné nádobě.
Naplněné maso osolíme, vložíme na rozpuštěné máslo, opečeme ze všech stran, podlijeme a pečeme do červena. Během pečení maso přeléváme a podléváme podle potřeby.
Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zalijeme vývarem a přidáme kostku MAGGI Šťáva k pečenému masu, povaříme, přecedíme, podle potřeby dochutíme solí a na konec přidáme rozpuštěnou, na kostky nakrájenou slaninu.