1,5 l vody
| 500 g odřezků a vnitřností z ryby
| 100 g kořenové zeleniny
| sůl, mletý pepř
| 1 lžíce hladké mouky
| 1/4 l kyselého mléka
| 2 lžíce octa
Postup přípravy receptu Kyselo z ryb:
Ve slané vodě povaříme odřezky a vnitřnosti ryby kromě jiker nebo mlíčí, které povaříme zvlášť ve slané vodě s octem. Vývar z odřezků scedíme, maso obereme z kostí a znovu dáme do rybího vývaru, do něhož přidáme jikry (mlíčí) i s vodou, v níž se vařily. Okořeníme pepřem a zahustíme kyselým mlékem, v němž jsme rozkvedlali mouku. Povaříme 10 minut. Podáváme s vařenými bramborami.
Fotky receptu Kyselo z ryb:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!