Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labský kapr

fotka Labský kapr
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Labský kapr:

1 kg kapřích očištěných porcí  | 1 citrón  | 1,5 dl červeného vína  | 1 lžíce rozsekaných jader vlašských ořechů  | 1 větší mrkev  | půl celeru  | 1 menší petrželový kořen  | 1 lžíce rozsekané petrželové nati  |  sůl  |  pepř  | 3 lžíce oleje  | 2 lžíce másla  | 4 lžíce strouhaného obyčejného perníku

Postup přípravy receptu Labský kapr:

Porce ryby zprudka opečeme na oleji a podlijeme vínem. Dusíme je za občasného podlévání rozpuštěným máslem. Osolíme, opepříme, posypeme perníkem, ořechy a smícháme s nakrájenou kořenovou zeleninou, předem podušenou na kousku másla a podlitou trochou vody. Když jsou porce měkké, pokapeme je ještě citrónovou šťávou a na talíři posypeme rozsekanou petrželkou. Podáváme s brambory.


Fotky receptu Labský kapr:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labský kapr
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !