Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.01. 2025
Dnes má svátek Zora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Labužnické pečené a flambované kuře

fotka Labužnické pečené a flambované kuře
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Labužnické pečené a flambované kuře:

1 vetší kuře  | 4 lžíce smetany  | 50 g ořechových jader  | 4 lžíce brandy  | 1 lžíčka worcestrové omáčky  | sklenička hruškového kompotu  | 70 g másla  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř  |  olej

Postup přípravy receptu Labužnické pečené a flambované kuře:

Očištěné a rozporcované kuře osolíme, opepříme, zakapeme olejem a necháme hodinu odležet v chladu.
Pak je v oleji ze všech stran rychle osmahneme. Potřeme máslem, dáme do misky a doměkka v troubě upečeme. Občas podléváme a častěji přeléváme vypečenou šťávou.
Mezitím nakrájíme hrušky a rozmixujeme je. Pak hmotu ochutíme worcesterem, přidáme vypečenou šťávu z kuřete a smetanu a dobře promícháme.
Do vzniklé omáčky vložíme porce kuřete a prohřejeme. Nadrobno nasekané ořechy osmahneme dozlatova, sejmeme z ohně, zalijeme ohřátým brandy, zapálíme a hořící nalijeme na porce kuřete přelité hruškovou omáčkou.



Fotky receptu Labužnické pečené a flambované kuře:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Labužnické pečené a flambované kuře
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !