Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lahodný sýrový krém

fotka Lahodný sýrový krém
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lahodný sýrový krém:

4 jarní cibulky (nebo 1 pórek)  | 200 g rajčat  | 1 lžíce oleje  | 250 ml zele­ninového vývaru  | 2 trojúhelníčky smetanového sýra  | 150 g smetany ke šlehání  |  sůl  |  pepř  | 2 lžíce mandlových lupínků  | 2 lžíce sherry

Postup přípravy receptu Lahodný sýrový krém:

Půlku cibulky nakrájíme na kolečka a necháme si na ozdobu, druhou najemno nasekáme. V hrnci rozehřejeme olej. Přidáme nasekanou cibulku a mícháme, až zesklovatí. Přilijeme zeleninový vývar. Přidáme rozmačkaný tavený sýr.


Za stálého míchání necháme sýr roztavit. Přimícháme smetanu a zvolna vaříme 3 minuty. Občas promícháme. Rozpůlíme rajčata, lžičkou odstraníme semena a dužniny nakrájíme na kostičky. Mandlové lupínky dozlatova opražíme na suché pánvi.


Polévku osolíme, opepříme a výrazně ochutíme sherry. Poté ji rozmixujeme do pěny. Rozdělíme ji do talířů, posypeme rajčaty a mandlovými lupínky. Ozdobíme kolečky jarní cibulky. Pokud nám polévka zbyde, můžeme ji použít na zapečení těstovin apod.


Fotky receptu Lahodný sýrový krém:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lahodný sýrový krém
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !