500 g rybího filé
| 100 g jablek
| 100 g žampiónů
| 1 cibule
| 60 g slaniny
| 1 citron /šťáva/
| máslo
| pepř
| sůl
Postup přípravy receptu Lahůdkové rybí filé:
Filé zakapeme citrónem a necháme odležet. Pak maso osolíme, opepříme a osmahneme na slanině, vložíme na pekáč vymazaný máslem. Posypeme žampióny, opepříme a pečeme 15 min. Pak maso vyjmeme a uložíme v teple. Do šťávy přidáme kolečka cibule a plátky jablek, osolíme a lehce osmažíme. Plátky ryby upravíme na talíře a obložíme dušenou směsí. Podáváme s bramborovou kaší.
Fotky receptu Lahůdkové rybí filé:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!