Použité suroviny receptu Langustinky v petrželkovo-česnekovém másle:
500 g čerstvých nebo mražených langustinek
| 4-6 stroužků česneku
| 2 lžíce másla
| 2 lžíce olivového oleje
| 1 malá čerstvá chilli paprička
| šťáva z 1/2 citrónu
| 2 svazky zelené petržele
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Langustinky v petrželkovo-česnekovém másle:
Česnek oloupeme a nakrájíme na velmi tenké plátky. V pánvi zahřejeme máslo a olivový olej, osmahneme česnek a nakrájenou chilli papričku, přidáme vyloupané langustinky a 6 minut je za stálého míchání opékáme. Okořeníme solí, pepřem a citrónovou šťávou, přidáme nahrubo nasekané petrželové lístky a vmícháme je do langustinek.
Fotky receptu Langustinky v petrželkovo-česnekovém másle:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!