Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 17.05. 2021
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Legionářské řezy

fotka Legionářské řezy
Vložil:
Porcí:9
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Legionářské řezy :

Těsto:  | 400 g polohrubé mouky  | 200 g hery  | 4 žloutky  | 1/2 prdopeče  | 100 g moučkového cukru  |  Sníh:  | 4 bílky  | 100 g cukru krupice  | 150 g mletých ořechů  |  dále višňová nebo rybízová marmeláda

Postup přípravy receptu Legionářské řezy :

Suroviny na těsto dáme na vál a zpracujeme hladké nelepivé těsto. Rozválíme ho na velikost plechu a přeneseme na papírem na pečení vyložený plech (kdo s tím má problém, může rozválet přímo na papíře). Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Zlehka do něj vařečkou vmícháme ořechy. Těsto na plechu rovnoměrně potřeme marmeládou a na ni rozetřeme ořechový sníh. Vložíme do trouby vyhřáté na 170 - 180 C a pečeme 20 - 30 minut do zrůžovění povrchu.


Fotky receptu Legionářské řezy :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Legionářské řezy
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !