Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 16.06. 2025
Dnes má svátek Zbyněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lehké hovězí maso

fotka Lehké hovězí maso
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Lehké hovězí maso:

3 lžíce sójové omáčky  | 1 lžíce sezamového oleje  | 1 lžička cukru  | 500g hovězího masa  | 300g rýže  | 100g hrášku  | 2 mrkve  | 2 jarní cibulky  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 3 cm zázvoru  | 3 lžíce oleje  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Lehké hovězí maso:

1. Na marinádu smícháme 2 lžíce sójové omáčky, sezamový olej a cukr. Maso nakrájíme na tenké proužky a smícháme s marinádou. Necháme odležet. Rýži uvaříme, na poslední 4 minuty přidáme i hrášek.

2. Nakrájíme mrkev a oloupanou cibuli na kolečka. Oloupeme česnek a zázvor a nasekáme.

3. Na oleji opečeme cibuli, zázvor a česnek, přidáme maso, opékáme ho asi 3 minuty a vyjmeme. Zeleninu za stálého míchání opékáme asi 5 minut. Přidáme maso i marinádu, osolíme, opepříme a přidáme zbylou sójovou omáčku. Servírujeme s rýží a hráškem.


Fotky receptu Lehké hovězí maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lehké hovězí maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !