Školní rok 2020/2021Školní rok 2020/2021 Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženyHrajte s námi SUDOKU online! - 3 obtížnosti i pro chytré ženy
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.05. 2021
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY
Dělená strava? Zase další dieta? Nebojte se, dělená strava spočívá v tom, že své jídlo dělíte na bílkoviny, sacharidy a neutrální potraviny.

Lehké jogurtové bábovičky

fotka Lehké jogurtové bábovičky
Vložil:
Porcí:3
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Lehké jogurtové bábovičky:

1 velký bílý jogurt  | 2 PL cukru  | 2 PL želatiny  |  jahody  |  hroznové víno  |  rybíz  |  mandarinky

Postup přípravy receptu Lehké jogurtové bábovičky:

Do vymazaných formiček na bábovičky (nebo jiné malé formičky) dej nakrájené ovoce. Jogurt vlij do velké mísy, přidej cukr a rozmíchej. Želatinu rozpustíš ve vroucí vodě (asi 1/2 skleničky). Rozmíchej je tak, aby v ní nebyly hrudky, vlij do jogurtu a důkladně promíchej. Směs potom pomalu nalij do formiček s ovocem. Pak dej do lednice ztuhnout.
Co k tomu podávat: piškoty, máslové sušenky, kousky mléčné čokolády.
Na pití: džus, studený čaj (zelený, mátový).


Fotky receptu Lehké jogurtové bábovičky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lehké jogurtové bábovičky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip



NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !