Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.06. 2025
Dnes má svátek Pavla
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Letní džuveč

fotka Letní džuveč
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Letní džuveč:

400 g zelených paprik  | 200 g brynzy  | 2 ks vejce  | 60 g cibule  | 40 g oleje  |  petrželka  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Letní džuveč:

Do kastrolu se zahřátým olejem vložíme sekanou cibuli a krátce osmažíme. Přidáme proužky zelených paprik, osolíme, podlijeme několika lžícemi vody a podusíme. Rozšlehaná vejce smícháme s mlékem, rozdrobenou brynzou nebo tvarohem, sekanou petrželkou, solí a pepřem. Potom vlijeme na podušené papriky a v předehřáté troubě zapečeme. Výborné s novými bramborami.


Fotky receptu Letní džuveč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Letní džuveč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !