ředkvičky
| papriky červené žluté a zelené
| řapíkový celer
| mrkev
| brokolice
| květák
| fenykl
| čekanková srdíčka
| 75 g sardelových filé v oleji
| 5 česneků
| 300 ml olivového oleje
Postup přípravy receptu Letní fondue:
Očistit a nakrájet všechnu zeleninu na kousky vhodné k namáčení do omáčky. Omáčka: Oloupat česnek a utřít s troškou soli. Rozmačkat sardelky a přidat k česneku. Dát vše do mixéru, mixovat a pomalu přidávat olej. Přendat do malého kastrolku a pomalu zahřívat za stálého mícháni, až vše zhoustne na krém. Přendat do nádoby na fondue a postavit doprostřed stolu (omáčka nesmí vařit). Hosté si namáčí zeleninu stejným spůsobem, jako u jiných fondue.e
Fotky receptu Letní fondue:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!