Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 04.02. 2025
Dnes má svátek Jarmila
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Letní polévka okurková

fotka Letní polévka okurková
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Letní polévka okurková:

2 malé mrkve  | 1/4 celeru  | 1 petržel  | 1 malá cibule  | 500 ml slepičího bujonu z kostky  | 4 kuličky černého pepře  | 3 kuličky nového koření  | 1 bobkový list  | 20 g želatiny  | dle chuti: sůl  | 1 cibule  | 2 lžíce citrónové šťávy  | 1 snítka máty  | dle chuti: sůl a mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu Letní polévka okurková:

Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce, zalijeme vývarem, okořeníme a vaříme doměkka.
Mezitím želatinu rozmícháme ve dvou lžících vody a necháme nabobtnat asi 5-10 minut. Potom ji přilijeme do horkého vývaru, rozšleháme, osolíme a ochutíme 1 lžící šťávy (Nevaříme!).
Okurky oloupeme, nastrouháme a ve velké míse z varného skla je smícháme s nadrobno nakrájenou cibulí, citrónovou šťávou a jemně posekanou mátou. Podle chuti osolíme, opepříme a vmícháme vlažný aspik. Polévku dobře vychladíme a před podáváním ozdobíme snítkou máty.


Fotky receptu Letní polévka okurková:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Letní polévka okurková
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !