Použité suroviny receptu Libový vepřový plátek v alobalu:
600 g libového vepřového masa
| 20 g másla
| 4 ks plátků šunky
| 4 ks plátků tvrdého sýru
| dle chuti: petrželka
| dle chuti: sůl
Postup přípravy receptu Libový vepřový plátek v alobalu:
Vepřové maso nakrájíme na plátky, naklepeme a posolíme. Na každý plátek masa položíme plátek sýra a zakryjeme plátkem šunky. Jednotlivé porce zabalíme pevně do alobalu a v troubě na plechu nebo na mřížce pečeme asi 3/4 hodiny při teplotě kolem 180 °C.
Pak maso z alobalu vyjmeme, pokapeme rozpuštěným máslem (rostlinným tukem) a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými brambory nebo s bramborovou kaší.
Fotky receptu Libový vepřový plátek v alobalu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!