Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 19.04. 2025
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Lilek na kari

fotka Lilek na kari
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++++++++-_
Počet hodnocení: 51

Použité suroviny receptu Lilek na kari:

1 kg lilku  | dle chuti kari v prášku  | 2 cibule  | polévková lžíce olivového oleje  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Lilek na kari:

Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na měsíčky. Dejte je do vyšší pánve s polévkovou lžící olivového oleje a opečte dozlatova. Oloupejte lilky a nakrájejte na kostičky. Přidejte lilek do pánve. Pokud nemáte vhodnou pánev můžete přendat do jiného vhodného hrnce. Přidejte kari dle chuti. Pokud je třeba, přidejte trochu vody. Zmírněte plamen na minimum a nechte dodělat na mírném plameni. Osolíme a opepříme dle chuti či potřeby.
Podávejte teplé. Podáváme buď samotné a nebo s celozrnným pečivem či celozrnnými těstovinami.

Dobrou chuť! :-)


Fotky receptu Lilek na kari:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Lilek na kari
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek