Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Limetkový tuňák na grilu

fotka Limetkový tuňák na grilu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Limetkový tuňák na grilu:

4 steaky z tuňáka  | 1 limetka  | 2 lžíce olivového oleje  | 1 lžička worcesteru  | 1 lžíce barevného drceného pepře  |  sůl  | 1 lžíce jemně nasekané petrželky  | 8 šalotek  | 8 Cherry rajčat  | 1 zelenou papriku  | 1 limetku na ozdobu

Postup přípravy receptu Limetkový tuňák na grilu:

Postup:
Do misky dáme olej, šťávu a kůru z 1/2 limetky. Přidáme worcester, pepř, sůl a petrželku. Promícháme, směsí potřeme steaky z obou stran a necháme působit 15 minut (rozležet). Pak je upečeme na grilu z obou stran (je vhodné pužít grilovací misku). Na špejle napícháme oloupané šalotky, rajče a na kousky nakrájenou papriku, potřeme je olejem a opečeme s rybou. Maso a špejle ozdobíme na měsíčky nakrájenou limetkou. Podávame s pečivem nebo pečenými brambory.


Fotky receptu Limetkový tuňák na grilu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Limetkový tuňák na grilu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !