Postup přípravy receptu Limetové jehněčí:
Vývar vlijeme do hrnce a uvedeme do varu. Polévkovou zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na kostičky. Tymián opereme a osušíme, česnek oloupeme. Do vývaru dáme polévkovou zeleninu, bobkový list, tymián, česnek, celý pepř a bobkový list. Kýtu zbavíme tuku a šlach, omyjeme ji a osušíme. Limetu omyjeme horkou vodou, ostrouháme, kůru a plod vymačkáme. Do vývaru dáme limetovou šťávu, kůru a maso a necháme asi 2 hodiny vařit na velmi mírném ohni. Maso občas obrátíme. Maso vyjmeme z vývaru, zavineme do alobalu a necháme vychladnout. Na omáčku oloupeme česnek a rozmixujeme ho s bylinkami, olejem a 50 ml vývaru. Vejce oloupeme, nadrobno posekáme a vmícháme do bylinkového pyré. Osolíme a opepříme. Maso nakrájíme. Můžeme ozdobit dílky vajec, bylinkami a plátky limety. Podáváme s omáčkou.