Vložil: | admin |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Lín smažený ve vinném těstíčku:
600 g lína
| sůl
| 2 vejce
| 4 lžíce bílého vína
| hladká mouka
| pažitka
| petrželová nať
| tuk
Postup přípravy receptu Lín smažený ve vinném těstíčku:
Očištěného a omytého lína osušíme čistou utěrkou a nakrájíme na porce. Jednotlivé porce lína odložíme na chladné místo nebo do ledničky na cca 1 hodinu. Z rozšlehaných vajec, bílého vína, hladké mouky a nadrobno nasekané čerstvé pažitky nebo petrželové natě vymícháme hladké těstíčko, do něhož namáčíme porce lína a smažíme na rozehřátém tuku nebo oleji dozlatova z každé strany. Podáváme s vařenými bramborami a zeleninou.
Fotky receptu Lín smažený ve vinném těstíčku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!