Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 10.09. 2025
Dnes má svátek Irma
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Línci pečení na kmíně

fotka Línci pečení na kmíně
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Línci pečení na kmíně :

3 větší línci po 40 dkg  |  sůl  | 1 dkg rozsekaného kmínu  | 4 dkg hladké mouky  | trochu rybího vývaru nebo vody  | 15 dkg másla nebo sádla

Postup přípravy receptu Línci pečení na kmíně :

Línky vykucháme, omyjeme, hlavu a ocas odkrojíme a línky rozdělíme na dvě půlky. Porcované línky pak osušíme, osolíme a posypeme kmínem, poprášíme moukou, dáme do pekáče s rozpáleným tukem, vložíme do trouby a pečeme po obou stranách celkem 12-15 minut. Při pečení je občas poláváme šťávou, ke které podle potřeby přiléváme trochu vývaru nebo vody. Upečené línky upravíme na talíř, polijeme šťávou a ozdobíme na kolečka nakrájeným citronem.


Fotky receptu Línci pečení na kmíně :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Línci pečení na kmíně
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !