2 čekanky
| 1 tuňáka ve vlastní šťávě
| 2-3 červené cibule
| 1 citrón,
| 4-5 řapíkaté celery
| majonéza
| sůl
| pepř
| zelená petrželka
Postup přípravy receptu Lodičky z čekanky :
Řapíkatý celer nakrájíme na drobné plátky, cibuli nasekáme na drobno. Citrónovou kůru nastrouháme na struhadle s drobnými oky, vymačkáme šťávu z polovičky citronu. Všechny suroviny promícháme, dochutíme majonézou, solí a pepřem. Připravíme si několik větších listů čekanky, myjeme a naplníme připravenou náplní. Uložíme na talíři a ozdobíme petrželkou. Je lepší listy plnit krátce před podáváním, protože s časem měknou.
Fotky receptu Lodičky z čekanky :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!