Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Loretánské brambory

fotka Loretánské brambory
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Loretánské brambory:

1 kg brambor  | 400 g hrubé mouky  | 2 vejce  |  2 šálky mléka  | 1 lžíce másla  |  sůl  |  tuk na smažení

Postup přípravy receptu Loretánské brambory:

Brambory oloupeme, omyjeme a uvaříme ve slané vodě. Vodu scedíme, brambory rozmačkáme nebo prolisujeme dohladka a dáme je vychladnout. Pak si připravíme odpalované těsto: osolené mléko s máslem přistavíme na oheň a do vařícího vsypeme najednou mouku. Za stálého míchání povaříme, až vznikne hustá hmota, kterou pak přendáme do mísy a necháme prochladnout. Do vlažného odpalovaného těsta vpracujeme vejce jedno po druhém a dobře vmícháme prolisované brambory. Lžící vykrajujeme noky a smažíme je v horkém tuku. Těsto můžeme také naplnit do cukrářského sáčku, vystříkat různé tvary (pusinky, věnečky apod.) a usmažit je dočervena. Podáváme k dušené zelenině nebo se salátem.


Fotky receptu Loretánské brambory:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Loretánské brambory
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !