Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Losos grilovaný na čerstvých bylinkách

fotka Losos grilovaný na čerstvých bylinkách
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Losos grilovaný na čerstvých bylinkách:

1kg lososa  | 1/2 většího svazku sušeného tymiánu  | 5 čerstvých větviček rozmarýnu  | 8 bobkových listů  | 1 hlíza čerstvého fenyklu rozkrájená na 8 dílů  | 2 lžíce citronové šťávy  | 2 lžíce olivového oleje

Postup přípravy receptu Losos grilovaný na čerstvých bylinkách:

Na mřížku grilu dejte sušený tymián, větvičky rozmarýnu a bobkové listy tak, aby pokrývaly o něco větší prostor, než bude potřeba na rybu. Položte lososa na bylinky a okolo rozložte fenykl. Smíchejte v misce citronovou šťávu s olivovým olejem a potřete touto směsí maso.

Pokryjte lososa fólií, aby zůstal šťavnatý. Grilujte dvacet až třicet minut, často potírejte směsí citronové šťávy a oleje. Sejměte lososa z grilu, pokrájejte jej na plátky a podávejte s fenyklem a čerstvým chlebem.




Fotky receptu Losos grilovaný na čerstvých bylinkách:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos grilovaný na čerstvých bylinkách
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !