Použité suroviny receptu Losos interleaved s křenovou omáčkou:
1500 g lososa
| 100 g olivového oleje
| sůl
| bílý pepř
| 100 g másla
| 1 l smetany
| 4 žloutky
| 150 g strouhaného křenu
| 50 g sekané petrželky
| citron
Postup přípravy receptu Losos interleaved s křenovou omáčkou:
Osušeného lososa potřeme citrónovou šťávou, dochutíme solí a pepřem, podlijeme olivovým olejem a připravíme v rozehřáté troubě při teplotě 160°C 10-15 min.
Na pánvi si rozehřejeme máslo přidáme smetanu, kterou zahustíme žloutky, dochutíme solí a přidáme křen a petrželovou nať. Touto omáčkou přelijeme lososa a dozdobíme citrónem.
Fotky receptu Losos interleaved s křenovou omáčkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!