Použité suroviny receptu Losos na pomerančích a červeném víně:
250 g filé z lososa
| 5 ks červené pomeranče
| muškátový oříšek
| bílý pepř
| sůl
| 1 sklenice červeného sladkého vína
Postup přípravy receptu Losos na pomerančích a červeném víně:
Filé z lososa položíme na rozprostřená pomerančová kolečka v pekáčku. Na povrch ryby vymačkáme šťávu z jednoho pomeranče, osolíme, opepříme a přistrouháme trochu muškátového oříšku. Nahoru na střední část povrchu ryby ještě poklademe souvislou vrstvu z plátků pomerančů a zalijeme to sladkým červeným vínem.
Přivedeme do varu, přikryjeme alobalem, (pozor nepřevařit!) Musíme hlídat tak 10 až 15 minut.
Fotky receptu Losos na pomerančích a červeném víně:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!