600 - 700 g filetů z lososa
| 200 g žampionů
| 1,5 polévkové lžíce balzamikového octa
| 1 cibule
| 1 mrkev
| 1 menší celer
| bílý pepř
| 1 polévková lžíce oleje
| 1 polévková lžíce cukru
Postup přípravy receptu Losos na sladkokyselo:
Smíchejte cukr a ocet, v hrnci vařte na středním plameni asi 10 minut. Potom hrnec se šťávou odstavte. Na pánvi ohřejte olej, přidejte nakrájené žampiony a 0,5 lžíce vody. Smažte asi 2 - 3 minuty. Přidejte nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Pánev odstavte. Ochuťte lososa bílým pepřem. Zbytek oleje ohřejte a lososa osmažte na pánvi asi 5 - 7 minut z každé strany. Jídlo je možno dále dochutit. Lososa podávajte se zeleninou a omáčkou.
Fotky receptu Losos na sladkokyselo:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!