Použité suroviny receptu Losos s hořčičnou kůrkou:
2 filety z lososa(asi 200 g)
| štáva z 1 citronu
| 2 plátky bílého chleba nebo veky
| 2 lžíce hořčice
| 2 lžíce sekaných bylinek(petrželka,pažitka,estragon)
| sůl
| pepř
| 40 g másla
| 100 ml rybího vývaru(z kostky)
Postup přípravy receptu Losos s hořčičnou kůrkou:
Plátky lososa omyjeme a osušíme. Osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou. Vložíme do zapékací misky vymazané máslem. V míse smícháme rozdrobený chléb nebo veku, bylinky a hořčici (nebo křenovou pastu). Směs rozdělíme na filety a poklademe vločkami zbylého másla. Podél okraje formy nalijeme vývar. Zakryjeme alobalem a pečeme v troubě vyhřáté na 180-200 °C asi 30 minut.
Fotky receptu Losos s hořčičnou kůrkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!