4 plátky lososa
| šťáva z 1 limety
| 3 červené papriky
| sůl
| pepř
| 1 cibule
| 3 stroužky česneku
| 4 lžíce bylinkového másla
| 250 ml zeleninového vývaru z kostky
| kmín
Postup přípravy receptu Losos tampico:
Zapneme gril v troubě. Omyté a osušené plátky ryby pokapeme limetovou šťávou, osolíme je a opepříme. Rozčtvrcené papriky zbavené jádřinců položíme slupkou nahoru na plech a asi 5 minut je grilujeme až se na slupce objeví puchýřky. Potom papriky oloupeme a nakrájíme na proužky. Ve 2 lžících másla zesklovatíme posekanou cibuli a česnek. Přidáme papriku a zeleninový vývar a asi 10 minut povaříme. Nakonec podle chuti osolíme, opepříme a dochutíme kmínem. Ryby grilujeme asi 6-8 minut pod grilem. Potřeme je zbylým ochuceným máslem a podáváme s omáčkou.
Fotky receptu Losos tampico:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!