Použité suroviny receptu Losos v alobalu se smetanou a zeleninou:
4 porce lososa
| dle chuti rajčata, cibule, paprika
| olej
| alobal
| smetana na vaření
| citr. šťáva
| sůl a pepř
Postup přípravy receptu Losos v alobalu se smetanou a zeleninou:
Z alobalu oddělte kousky větších rozměrů. Oloupejte zeleninu, nakrájejte ji na drobnější kostičky. Alobal potřete olejem, vložte na něj rybí filety a posypte kostičkami zeleniny, osolte a opepřete. Pečlivě uzavřete. Vytvořené balíčky vložte na plech. Vložte do předehřáté trouby a pečte asi 30 minut.
Smíchejte smetanu na vaření, citrónovou šťávu, sůl a pepř. Po 20 minutách alobalové kapsy vyndejte, rozevřete a smetanovou omáčku vložte lžící na rybu. Znovu balíček uzavřete a dejte zapéct ještě 10 minut.
Fotky receptu Losos v alobalu se smetanou a zeleninou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!