Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.12. 2025
Dnes má svátek Dagmar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Losos v bylinkové omáčce

fotka Losos v bylinkové omáčce
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Losos v bylinkové omáčce:

3 porce lososa  | 200g žampionů  |  lžíce másla  |  sůl a pepř  |  petrželka a tymián  | 125ml smetany  |  lžíce másla  | 2 lžíce sekaných bylinek  | 300ml bílého vína  |  mrkev  |  cibule  |  bylinky

Postup přípravy receptu Losos v bylinkové omáčce:

Nejprve si připravíme omáčku: 125ml bílého vína svaříme za stálého míchání se smetanou na 2/3 objemu, přidáme máslo, bylinky, osolíme, opepříme a zamícháme.

Žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky. Ty podusíme krátce na másle a osolíme. Svaříme 300ml vína, přidáme mrkev a cibuli, do níž jsme zapíchali hřebíček. Vaříme asi 10 minut, pak přecedíme.

Do nálevu z vína, mrkve, cibule, hřebíčku a bylinek vložíme porce lososa a vaříme dalších 10 minut. Vařeného lososa pak z vývaru vyndáme a dáme na mísu.

Každou porci zdobíme dušenými žampiony, podlijeme přihřátou omáčkou a posypeme bylinkami.


Fotky receptu Losos v bylinkové omáčce:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Losos v bylinkové omáčce
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !