400 g listového těsta
| 2 ks lososa
| tymián
| 1 vejce
| 2 cibule
| 100 ml smetany na šlehání
| pepř
| sůl
| tuk
Postup přípravy receptu Lososová kapsa:
Cibuli nakrájíme na kostičky a společně ji orestujeme na rozpáleném tuku společně s tymiánem a lososem. Směs zalijeme smetanou, osolíme a opepříme a krátce orestujeme. Hotovou směs necháme vychladnout. Potom rozválíme listové těsto na cca 5 mm silný plát a rozkrájíme na čtverečky. Kraje potřeme rozmíchaným vejcem a doprostřed těsta poklademe vychladlou směs a pečlivě zabalíme. Takto zhotovené šátečky potřeme ještě jednou vejcem a pečeme v troubě rozehřáté na 170 °C asi 15 minut.
Fotky receptu Lososová kapsa:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!