1 sklenka majonézy
| 350 g uzeného lososa
| 1 citron
| 1 snítka kopru
| 250 g listového špenátu
| 100 g tyčinek surimi
| 20 g plátkové želatiny
| 3 vejce natvrdo
| 250 g zakysané smetany
| 1/2 cl brandy
| sůl
| mletý pepř
Postup přípravy receptu Lososová terinka:
Formu (srnčí hřbet) vyložíme mikrofólií a spařenými listy špenátu.
Majonézu smícháme se zakysanou smetanou a najemno posekaným koprem a dochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou, trochou citrónové kůry a brandy.
Lososa a tyčinky Surimi nakrájíme na malé kostičky a vmícháme do směsi. Nakonec přidáme rozpuštěnou želatinu, směs nalijeme do formy a necháme ztuhnout v ledničce minimálně tři hodiny.
Při podávání krájíme na plátky a zdobíme snítkou kopru a plátkem citrónu.
Fotky receptu Lososová terinka:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!