120 g masa z lososa bez kůže a kostí
| 40 g střídky z bílého pečiva
| 0,5-1 dl smetany
| 1/2 lžičky nastrouhané citronové kůry
| dle chuti: sůl a pepř
Postup přípravy receptu Lososové knedlíčky:
Pečivo nakrájíme na drobné kostičky, zalijeme smetanou a necháme chvilku v klidu.
Lososa umeleme na masovém strojku, osolíme, opepříme, přidáme citrónovou kůru a po částech vmícháme nasáklé pečivo. Je-li třeba, přilijeme trošku smetany.
Z hmoty tvoříme kuličky, vhodíme do vařící vody a vaříme 5 minut.
Vyndáme na talíř a přidáme každému podle chuti do polévky.
Fotky receptu Lososové knedlíčky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!