Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Loupežnické kotlety

fotka Loupežnické kotlety
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Loupežnické kotlety :

4 vepřové kotlety  | 50 g anglické slaniny  | 1- 2 ks papriky  | 3 ks rajčat  |  žampiony  | 1 ks feferonka  |  pepř  |  sůl  |  olej  | 1 ks cibule

Postup přípravy receptu Loupežnické kotlety :

Cibuli oloupeme. Zeleninu a houby důkladně očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Kotlety nařízneme, abychom maso částečně uvolnili od kosti. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji krátce po obou stranách opečeme. Anglickou slaninu nakrájenou na nudličky prudce orestujeme, stačí i na suché pánvi, slanina má vysoký obsah tuku. Na pánev ke slanině přidáme nejdříve cibuli, až zesklovatí, přimícháme žampiony. Opečeme, přisypeme kousky paprik a feferonky a nakonec také rajčata. Směs promícháme a podle chuti dokořeníme. Připravíme si alobal, na který položíme opečené kotlety a poklademe je připravenou směsí. Vše zabalíme a dopečeme v troubě na 200 stupňů doměkka. Podávámke s bramborovou přílohou. Dobrou chuť!


Fotky receptu Loupežnické kotlety :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Loupežnické kotlety
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !