Postup přípravy receptu Loupežnické kotlety :
Cibuli oloupeme. Zeleninu a houby důkladně očistíme a pokrájíme na drobné kousky. Kotlety nařízneme, abychom maso částečně uvolnili od kosti. Mírně naklepeme, osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji krátce po obou stranách opečeme. Anglickou slaninu nakrájenou na nudličky prudce orestujeme, stačí i na suché pánvi, slanina má vysoký obsah tuku. Na pánev ke slanině přidáme nejdříve cibuli, až zesklovatí, přimícháme žampiony. Opečeme, přisypeme kousky paprik a feferonky a nakonec také rajčata. Směs promícháme a podle chuti dokořeníme. Připravíme si alobal, na který položíme opečené kotlety a poklademe je připravenou směsí. Vše zabalíme a dopečeme v troubě na 200 stupňů doměkka. Podávámke s bramborovou přílohou. Dobrou chuť!