Použité suroviny receptu Maďarská rybí polévka z kapra :
1 kapr asi 1,2 kg
| 2 cibule
| 2 červené papriky
| 1 sušená pálivá paprika
| 2 rajčata
| 1 lžička sladké papriky
| sůl
| petrželová nať
Postup přípravy receptu Maďarská rybí polévka z kapra :
Kapra očistíme, vykucháme, odřízneme hlavu a zbavíme ho páteře a kostí. Hlavu a páteř zalijeme vodou (cca 6 sklenic), přidáme posekanou cibuli, nakrájené papriky a rajčata a na malém plameni vaříme dvě hodiny. Vše přecedíme přes síto, cibuli přetřeme lžící. Nakrájeného kapra solíme, posypáváme červenou papirkou a na malém plameni vaříme ve vzniklém vývaru půl hodiny. Vše sypeme nasekanou petrželovou natí.
Fotky receptu Maďarská rybí polévka z kapra :
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!