Vložil: | Michalca |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Maďarské válečky:
2 včerejší housky
| 4 cibule
| 1 stroužek česneku
| 500g sekané
| sůl, pepř
| mletá paprika
| 1 lžíce sekané petrželky
| 2 vejce
| 1 lžíce mouky
| 200 ml vývaru
| 1 konzerva rajčat (425 ml)
| 1 zelená paprika
| 6 lžic oleje
| 2 lžíce rajčatového protlaku
Postup přípravy receptu Maďarské válečky:
1. Namočíme housky. Oloupeme a nakrájíme cibuli a česnek. Smícháme s masem, solí, pepřem, mletou paprikou, petrželí, vymačkanou houskou a vejci. Vytvarujeme 12 válečků a opékáme na 4 lžících oleje 10 minut.
2. Nakrájíme 3 cibule a podusíme je. Zapražíme moukou a přilijeme vývar. Rajčata nasekáme v konzervě najemno a přidáme spolu s protlakem, osolíme, opepříme, přidáme papriku a 10 minut vaříme. Na posledních 5 minut přidáme válečky.
Fotky receptu Maďarské válečky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!