Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 22.09. 2024
Dnes má svátek Darina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Magdiny plátky

fotka Magdiny plátky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Magdiny plátky:

4 vepřové plátky  | 4 plátky šunky nebo anglické slaniny  |  máslo  |  sůl  |  pepř  | 150 g strouhaného eidamu  | 2 hermelíny

Postup přípravy receptu Magdiny plátky:

Tenčí plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Pekáček vyložíme alobalem, do kterého položíme maso, pod každý kousek dáme oříšek másla. Každý plátek masa přikryjeme plátkem šunky a zasypeme strouhaným sýrem. Zakryjeme alobalem a vložíme do vyhřáté trouby, tak asi 190-200 stupňů. Po 20 minutách sundáme alobal a na každý plátek položíme naplocho rozřízlý hermelím řezem na maso. Ještě 10 minut zapečem.
Výborná příloha jsou brambory nakrájené na kostky tak 2cm velké a jemně okmínované. Pokud je vsypeme do samostatného pekáčku a vložíme do trouby společně s masem, jsou po půlhodině akorát. osolíme až před podáváním. Na talíři lze dopolnit tatarkou, račatem apod.


Fotky receptu Magdiny plátky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Magdiny plátky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !