Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 27.02. 2025
Dnes má svátek Alexandr
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Májová buchta s ořechy a rebarborou

fotka Májová buchta s ořechy a rebarborou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Májová buchta s ořechy a rebarborou:

250 g másla  | 200 g moučkového cukru  | špetka soli  | 1 vnilkový cukr  | kůra z 1/2 citrónu  | 200 g polohrubé mouky  | 1/2 prášku do pečiva  | 150 g strouhaných ořechů  | 4 vejce  | 250 g rebarbory  |  papír na pečení  |  cukr na pocukrování

Postup přípravy receptu Májová buchta s ořechy a rebarborou:

Změklé máslo utřeme se špetkou soli, vanilkovým a moučkovým cukrem a strouhanou citrónovou kůrou do pěny. Postupně vmícháme celá vejce a znovu třeme do pěny. Prášek do pečiva promícháme s moukou a ořechy a vmícháme do pěny. Omytou a oloupanou rebarboru nakrájíme na dvoucentimetrové kousky. Formu na pečení vyložíme papírem a naplníme těstem. Poklademe nakrájenou rebarborou, dáme do trouby a pečeme asi hodinu při 170 stupních. Necháme ve formě vychladnout, vyklopíme, stáhneme papír, pocukrujeme a naporcujeme.


Fotky receptu Májová buchta s ořechy a rebarborou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Májová buchta s ořechy a rebarborou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !