Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 16.04. 2025
Dnes má svátek Irena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Makedonský čimbur

fotka Makedonský čimbur
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Makedonský čimbur:

400 g mletého jehněčího nebo skopového masa  | 1 cibule  | 4 vejce  | 80 g másla  | pepř, sůl

Postup přípravy receptu Makedonský čimbur:

Nadrobno pokrájenou cibuli osmaženou na másle smícháme s mletým masem, osolíme, opepříme a podusíme. Směs v nízké vrstvě urovnáme do vymazané zapékací misky, na ni rozklepneme opatrně vejce, aby zůstala celá, zalijeme je zbylým osoleným horkým máslem a vložíme do mírně teplé touby zapéci. Pečeme tak dlouho, až vejce ztuhnou. Hotový pokrm můžeme pokapat citrónem a doplníme jej hlávkovým nebo okurkovým salátem.


Fotky receptu Makedonský čimbur:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Makedonský čimbur
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !