Vložil: | štěně |
Porcí: | 2 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
![6/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 1 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![6/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![6/10, hlasovalo 1 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 1 |
|
|
Použité suroviny receptu Makrela po řecku:
1 ks makrela
| 1 ks cibule
| 2,5 dl kečupu
| 1 hrs oliv
| 1 dl červeného vína
| sůl, cukr
Postup přípravy receptu Makrela po řecku:
Rybu po vykuchání a oddělení hlavy podélně rozpůlíme, nasolíme a necháme uležet. Pak je vložíme do rozehřátého oleje a pečeme z obou stran doměkka. Rybu vyjmeme, do výpeku dáme jednu cibuli nakrájenou na kostičky, 2,5 dl kečupu, hrst oliv, zjemníme cukrem, solí a asi 1 dl červeného vína. Do připravené šťávy vložíme opečené makrely a společně ještě krátce podusíme. Makrelu po řecku podáváme s rýží či bramborami.
Fotky receptu Makrela po řecku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!