Postup přípravy receptu Makrely grilované na pomeranči:
Omyté brambory uvařte ve slupce doměkka. Omyjte papriky a zbavte je jaderníků. Pepř a kmín rozdrťte a smíchejte se solí. Každou makrelu omyjte, osušte a potřete olejem a posypte hustě kořením. Položte je na rozehřátý gril, přidejte papriky a na čtvrtky pokrájené brambory a zvolna grilujte. Podle potřeby otáčejte. Z jednoho pomeranče vymačkejte šťávu a smíchejte ji se lžící octa a lžící oleje. Druhý pomeranč nakrájejte na tenká kolečka, která těsně před koncem grilování rozložte na ryby, všechno potřete pomerančovou marinádou a grilujte ještě asi 3 minuty.
Fotky receptu Makrely grilované na pomeranči:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!