Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Makrely po zadarsku

fotka Makrely po zadarsku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Makrely po zadarsku:

1 dl olivový olej  | dle potřeby: rýže  | 1/2 dl vinný ocet  | dle chuti: mletý bílý pepř a sůl  | 1 kg makrela

Postup přípravy receptu Makrely po zadarsku:

Makrely zbavíme hlav, šupin a vnitřností a rozřízneme je po délce na poloviny. Rozložíme je na talíř.

Z oleje, octa, soli a pepře ušleháme vidličkou nálev, kterým ryby zalijeme a necháme v něm marinovat 1/2 hodiny. Pak makrely pečeme na dobře zahřátém roštu po obou stranách.

Makrely po zadarsku podáváme se salátem a natvrdo vařenými vejci. Z hlav a dalších zbytků uvaříme vývar, který procedíme a zavaříme do něj trochu rýže.



Fotky receptu Makrely po zadarsku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Makrely po zadarsku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !