Vložil: | saskijka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Malajské vaječné nudličky s masem:
250 g vepř. kýty
| 6 hub čerstvých
| 250 g fazolových lusků
| 3 str. česneku
| 1,5 lžičky zázvoru
| 1 lžička šery
| 1 lžička sojové omáčky
| 1 láhev hladké mouky
| 300 g vaječných nudlí
| olej
| na ozdobu
| 2 vejce
| jarní cibulka
Postup přípravy receptu Malajské vaječné nudličky s masem:
Nudle dáme do osolené vroucí vody a povaříme 5 minut, pak scedíme. Maso nakrájíme na nudličky a smícháme je s marinádou připravenou ze sherry (dezertního vína), sojové omáčky a mouky. Mezi marinováním si na pánvi na trošce oleje z rozšlehaných vajec upečeme velmi tenkou omeletu, kterou nakrájíme na velmi jemné proužky.
Na jiné pánvi na oleji opražíme rozetřený česnek a zázvor do hněda, přidáme pokrájené houby a fazolky- opékáme dokud nezměknou.
V dalších 2 PL oleje opečeme nudličky masa.
Nudle osmažíme na oleji a přidáme k nim opečené maso, zeleninu a prohřejeme za stálého míchání. Podáváme ozdobené nakrájenou mladou cibulkou s natí a proužky omelety co jsme si nakrájeli.
Fotky receptu Malajské vaječné nudličky s masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!