Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 05.07. 2025
Dnes má svátek Cyril a Metoděj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Mallorská paella

fotka Mallorská paella
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Mallorská paella:

400 g kuřecího masa  | 1 cibule  | 120 g uzeného vařeného masa  | 2 stroužky česneku  | 6 rajčat  | 2 lžíce olivového oleje  | 250 g rýže  | 400 ml kuřecího vývaru  | 100 g hrášku  | dle chuti sůl  | dle chuti pepř

Postup přípravy receptu Mallorská paella:

Na oleji opečeme osolené a opepřené menší kousky masa,když jsou dozlatova vyjmeme je a v pánvi orestujeme cibuli a plátky česneku.Maso vrátíme zpět,přidáme kostky uzeného,propláchnutou rýži,vše zalijeme vývarem a asi 15 minut dusíme.Občas promícháme.Těsně před kocem vmícháme do směsi hrášek a větší kousky rajčat,osolíme,opepříme a dusíme asi 5 minut,dokud není zelenina a rýže měkká.


Fotky receptu Mallorská paella:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Mallorská paella
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles