Vložil: | Uuu |
Porcí: | 7 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaná jehněčí kýta:
1 kýta (2 kg)
| šťáva z 1 citrónu
| 4 lžičky oleje
| po lžičce majoránky, tymiáu a šalvěje
| 2 lžičky papriky
| trocha pepře
| 2 - 3 stroužky třeného česneku
Postup přípravy receptu Marinovaná jehněčí kýta:
Smíchejte všechny přísady a potřete nálevem maso. Přikryjte a nechte v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Položte kýtu na grilovací rošt, kterou jste opatřili fólií. Pečte na vysokém plameni po dobu 10-15 minut až maso zhnědne, jednou otočte. Odstraňte fólii a pečte na mírném plameni po dobu 1 ¾ hodiny. Občas kýtu obracejte a potírejte nálevem.
Fotky receptu Marinovaná jehněčí kýta:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!