Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 23.11. 2024
Dnes má svátek Klement
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Marinovaná jehněčí kýta

fotka Marinovaná jehněčí kýta
Vložil:
Porcí:7
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Marinovaná jehněčí kýta:

1 kýta (2 kg)  |  šťáva z 1 citrónu  | 4 lžičky oleje  | po lžičce majoránky, tymiáu a šalvěje  | 2 lžičky papriky  | trocha pepře  | 2 - 3 stroužky třeného česneku

Postup přípravy receptu Marinovaná jehněčí kýta:

Smíchejte všechny přísady a potřete nálevem maso. Přikryjte a nechte v chladu odpočinout po dobu několika hodin nebo přes noc. Položte kýtu na grilovací rošt, kterou jste opatřili fólií. Pečte na vysokém plameni po dobu 10-15 minut až maso zhnědne, jednou otočte. Odstraňte fólii a pečte na mírném plameni po dobu 1 ¾ hodiny. Občas kýtu obracejte a potírejte nálevem.


Fotky receptu Marinovaná jehněčí kýta:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Marinovaná jehněčí kýta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !