Vložil: | Natural |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 65 min |
Hodnocení: |
![4/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![4/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif) ![4/10, hlasovalo 2 _](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-bila-plna.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinovaná krkovička s bramboráčky a zeleninkou:
asi 1 kg vepřové krkovičky
| 1 ajvar - směs ze zeleniny
| dle chuti: kečup
| dle potřeby: olej
| dle chuti: česnek, sůl, majoránka, nebo jiné koření - např. bazalka a tymián
Postup přípravy receptu Marinovaná krkovička s bramboráčky a zeleninkou:
Krkovičku nakrájíme na plátky a naklepeme. V misce uděláme směs asi z půlky malého kečupu, 2-3 lžic ajvaru, 2 velkých prolisovaných stroužků česneku, trochy oleje a podle chuti osolíme a přidáme podrcenou majoránku. Všechny plátky touto směsí potřeme, misku uzavřeme a dáme přes noc uležet do ledničky. Druhý den plátky i s marinádou přendáme do pekáčku, podlijeme trochou vody, aby se směs při pečení nepálila a vložíme do vyhřáté trouby. Pečeme do měkka. Na talíři upravíme spolu se smaženými bramboráčky a libovolnou zeleninou, popř. s tatarkou.
Fotky receptu Marinovaná krkovička s bramboráčky a zeleninkou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!