Vložil: | Chrastova |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 150 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Marinované jehněčí:
4 porce jehněčí maso
| 3 stroužky česneku
| 1 lžička oregana
| 1 lžička rozmarýnu
| 1 lžička sladké papriky
| 2 dcl vody
| 1 lžíce citronové štávy
| 1/2 hrnku oleje
Postup přípravy receptu Marinované jehněčí:
Maso naložíme a dáme na pár hodin do lednice.
Přelijeme alespoň 2x marinádou.
Dáme péci a při pečení zaléváme marinádou v pekáčku.
Doba pečení záleží na druhu masa 1,5 - 2 hod.
Fotky receptu Marinované jehněčí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!